בעקבות אגדת אמנון הכנרת: "זו המסעדה עם דגי המושט הכי טובים שתאכלו מושט. הוא הדג הכי משעמם בסביבה, אבל אלה של מסעדת תנורין היו הטובים ביותר שאכלתי בחיי."

הסיפור שלנו

במשך 25 שנים, מסעדת תנורין היא יותר מאשר מקום לאכול בו - זהו בית לחוויות קולנריות שאין שניות להן, המספר סיפור של משפחה, תרבות ואהבה לאוכל.

 

תנורין עוד מיסודה של האמא, מונירה חנה, שעמדה בתחילת הדרך בהרפתקה הגדולה הזו, כאשר בעזרת בעלה וילדיה האני וזוזו, בנתה חלום מתוך תשוקה למטבח הגלילי ורצון לשמר את טעמי העבר. המוטו שהנחה אותם מהיום הראשון היה ברור – להאכיל אנשים עם ידיים שעושות קסמים כבר דורות.

 

 

תנורין הביאה את המטבח הים תיכוני המסורתי לשיאים חדשים, בשילוב חומרי גלם מקומיים,מספקים ומשקים האיכותיים והטובים ביותר של הגליל ורמת הגולן. אחד מהעוגנים בהצלחתה הבלתי מעורערת של מסעדת תנורין הוא שבכל מנה תוכלו למצוא את הטריות והאותנטיות של המטבח המדהים שלה, כאשר כל ביס מספר סיפור של פיסת היסטוריה, מסורת ואהבת אמת למקצוע.

 

 

מה שמייחד את המטבח של תנורין הוא שילוב בין מקורות משפחתיים לבין חתירה לחדשנות, התפריט לא השתנה משמעותית מתחילת הדרך, אך שומר על רענון עכשווי המנפיק מנות אייקוניות ששומרות על קסמן ומושכות לא רק מבקרים מקומיים אלא גם תיירים מכל רחבי הארץ והעולם.

 

 

כל ביקור במסעדה הוא חוויה חדשנית, משיחה עם הצוות החם והמזמין, ועד לסיום עם הטעמים שיישארו בלב ובזיכרון.

 

המסעדה הפכה עם השנים למוסד ולסמל של מסורת וקהילה כי היא מצליחה להביא אומנות לאומנות, מתחברת למקום שבו האוכל נהפך ליותר מסתם מזון, היא נוגעת ומתחברת לזיכרונות טעמים ותחושות של חום של בית.

 

 

באתר שלנו, תוכלו ללמוד עוד על המסעדה, הצוות, ההיסטוריה והמנות המדהימות שלנו והסלטים המיוחדים שלנו ששמם הולך לרחוק. תוכלו גם להתעדכן באירועים ובשינויים בתפריט, ולהזמין מקום לחוויה בלתי נשכחת, שהיא כשיטה לאמירות - מסע ללב הגליל, דרך הבטן והלב.